Bericht versturen
Thuis >

LT CIRCUIT CO.,LTD. Profiel van het bedrijf

LT CIRCUIT CO.,LTD.
LT CIRCUIT CO.,LTD.
Bedrijfsgegevens

Belangrijkste markt:

Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant

Nr van Werknemers:

>400

Jaarlijkse verkoop:

<5000000

Oprichtingsjaar:

2004

Exportp.c.:

80% - 90%

Inleiding

Welkom bij LT (Link Tracks) Circuit Co., Ltd. We zijn een toonaangevende PCB-fabrikant met hoofdkantoor in de Verenigde Staten met ons verkoopkantoor in Spanje voor Europese activiteiten.Onze faciliteiten bevinden zich in Shenzhen China, het elektronische centrum van de wereld..

     

Het bedrijf werd in 2004 opgericht, met de nieuwste verwerkingsapparatuur en een ervaren professioneel team dat zich bezighoudt met PCB-productie.de capaciteit van de onderneming is voortdurend uitgebreidNu hebben we een prototypeshop en een massaproductiefaciliteit.

 

De producten worden voornamelijk gebruikt op het gebied van communicatie, automobielelektronica, medische, militaire enz., waarvan 50% wordt verkocht aan de buitenlandse markt zoals Europa, Azië en Amerika.Professionele technologie, stabiele productkwaliteit, geavanceerde procesmiddelen en een onberispelijke verkoopservice voor de uitvoer hebben het bedrijf in staat gesteld een goede reputatie over de hele wereld op te bouwen.Met de faciliteiten in Shenzhen, China, scheepvaart en logistiek zijn zeker handig en we hebben een volledige toeleveringsketen voor elke achteruitgaande integratie die nodig is.

 

Met ons hoofdkantoor in de VS en een verkoopkantoor in Spanje bieden wij onze klanten in deze regio's lokale ondersteuning en gestroomlijnde communicatiekanalen.Onze aanwezigheid op belangrijke internationale markten stelt ons in staat om een snelle service en tijdige levering te leveren, waarbij de klanttevredenheid in elke fase van het proces wordt gewaarborgd.

 

We hebben de ISO9001-2000 kwaliteitscontrolesysteem authenticatie gepasseerd en we zijn gecertificeerd door UL.We implementeren een schone en groene productie en werken hard om aan de eisen van ISO te voldoenMet een toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid,we zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige printplaten (PCB's) op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke eisen van klanten internationaal.

 

We zijn LT Circuits en leveren alleen PCB's van standaard kwaliteit.

Service

PCB-ontwerp

Ons team van ervaren ingenieurs is bedreven in het ontwerpen van PCB's die zijn geoptimaliseerd voor prestaties, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie.We maken gebruik van de nieuwste ontwerpinstrumenten en technieken om uw concepten tot leven te brengen..

 

China LT CIRCUIT CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

Fabricage van PCB's

Door gebruik te maken van geavanceerde productiefaciliteiten en strenge kwaliteitscontroleprocessen, garanderen we de hoogste normen in PCB fabricage.meerlaagse PCB's, of HDI-bord, we hebben de mogelijkheden om uw vereisten met precisie en efficiëntie te vervullen.

 

China LT CIRCUIT CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

PCBA-diensten (Surface Mount Technology (SMT))

Van het leveren van componenten tot assemblage en testen, wij bieden uitgebreide PCBA oplossingen om uw productontwikkeling proces te stroomlijnen.Onze geavanceerde assemblage technieken met de ondersteuning van moderne machines en strenge kwaliteitsnormen garanderen een superieure prestatie en duurzaamheid van het eindproduct.

 

China LT CIRCUIT CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

2004: opgericht in de VS en hebben een joint venture voor de eerste faciliteit.

 

2010: De fabriek werd verplaatst naar een andere locatie met een groter oppervlak van 20.000 m2 en een grotere productiecapaciteit.

 

2011De veiligheid van Amerikaanse producten is gecertificeerd.

 

2012: De internationale afdeling formeel openen voor de wereldmarkt.

 

2012: Gepasseerd ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteemcertificering.

 

2013: Gepasseerd de Canadese productveiligheidscertificering.

 

2013: Gepasseerd IATF 16949:2016 product kwaliteitsmanagementsysteem certificering.

 

2015: Bekroond als een van de TOP-producenten van elektronische boards in Guangdong China.

 

2020:Een regionaal kantoor in Spanje geopend om de Europese klanten te bedienen.

 

2023: Uitgebreid met een nieuwe faciliteit en gemaakt tot de belangrijkste faciliteit van LT CIRCUIT.

 

2024: LT CIRCUIT bezit een prototype en een massaproductiefaciliteit die ernaar streeft een van de beste PCB-fabrikanten ter wereld te worden.

Ons team

President Chaohua Jia cj@ltcircuit.com

 

 

Han Zhang han@ltcircuit.com

 

 

VP Productie Ping Zhang productie@ltcircuit.com

 

 

VP Kwaliteit Ellie Zhang orders@ltcircuit.com

 

 

VP Verkoop Allen Tan sales@ltcircuit.com

 

 

Wereldwijde marketingdirecteur

                            Steven Sheehan stevensheehan@ltcircuit.com

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit HDI-de Raad van PCB Auteursrecht © 2024 LT CIRCUIT CO.,LTD. Alle rechten voorbehouden.