Bericht versturen
Thuis > producten > Tweezijdige PCB >
OEM FR-4 dubbelzijdig PCB Wit/Zwart/Geel zijde-scherm ontwerp

OEM FR-4 dubbelzijdig PCB Wit/Zwart/Geel zijde-scherm ontwerp

Geel zijdeplaat Fr4 dubbelzijdig PCB

OEM Fr4 dubbelzijdig PCB

OEM dubbelzijdig printplaat

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Sleutelwoord:
PCB met twee lagen
Ruimte van de geleider:
3 mil
zijdecrème kleur:
Wit, zwart, geel.
Koperen gewicht:
1-6oz
PCB-dikte:
1.6mm
Grondstoffen:
FR-4
Soldeerbestendige kleur:
Groen
Zilkscherm:
Wit, zwart, geel.
Betaling en verzendvoorwaarden
Verwante producten
Neem contact met ons op
Productbeschrijving

Tweezijdig FR-4 PCB kopergewicht Wit/Zwart/Geel zijde-scherm ontwerp

Productbeschrijving:

Het dubbelzijdige PCB, ook wel bekend als het tweelaags PCB, is een essentieel onderdeel in het domein van elektronische apparaten,met een tussenniveau van complexiteit tussen eenzijdige en meerlaagse platenDit product is speciaal ontworpen voor toepassingen die een matige hoeveelheid elektrische verbinding vereisen en kunnen profiteren van het gebruik van beide zijden van de printplaat.Het dubbelzijdige PCB is niet alleen veelzijdig, maar biedt ook een kosteneffectieve oplossing voor een breed scala aan elektronische projecten.

Een van de meest onderscheidende kenmerken van onze Double-Sided PCB is de verscheidenheid aan beschikbare kleuren.Dit maakt een zekere mate van personalisatie en visuele codering mogelijk voor verschillende projectenDe kleur van het PCB kan een cruciale rol spelen in de productie- en testfase.ervoor te zorgen dat de sporen duidelijk zichtbaar zijn en dat het bord voldoet aan de esthetische eisen van het eindproduct.

De verfijning van de dubbelzijdige printplaat wordt nog versterkt door de beschikbare kleurenopties voor zijscherm.die worden aangebracht op de onderdelen van het etiketHet contrast silkscreen zorgt ervoor dat de markeringen leesbaar zijn en dat de assemblage- en inspectieprocessen worden gestroomlijnd.die leidt tot een hogere efficiëntie in zowel de productie als het onderhoud van het elektronische apparaat.

De kern van het tweelagig pcb is de structuur. Het dubbelzijdige pcb is gebouwd met geleidende koperlagen aan beide zijden van het bord.en beide zijden zijn verbonden door openingen die het mogelijk maken elektronische componenten aan de ene kant te monteren en elektrisch aan componenten aan de andere kant te verbindenDeze dubbele connectiviteit vergroot de dichtheid en complexiteit van de circuits aanzienlijk in vergelijking met een eenzijdig circuit.

De 1,2 m dubbelzijdige pcb-optie binnen onze productlijn is bijzonder opmerkelijk.2 meter maakt het geschikt voor grootschalige toepassingen en apparaten die meer ruimte vereisen voor de plaatsing van componenten en routingDeze eigenschap maakt het een uitstekende keuze voor industriële bedieningselementen, LED-verlichtingssystemen, stroomvoorzieningen en andere grote elektronische assemblages die de betrouwbaarheid en ruimte vereisen die een LED-installatie nodig heeft.2m PCB biedt.

De dubbelzijdige gedrukte bedrading is niet alleen om grootte; het gaat ook om duurzaamheid en prestaties.Het productieproces van deze planken omvat een zorgvuldige bekledingstechniek die zorgt voor sterke verbindingen tussen de twee zijdenBovendien worden de materialen die bij de vervaardiging van het PCB worden gebruikt, gekozen op grond van hun thermische en mechanische stabiliteit.het waarborgen van een betrouwbare prestatie van het bord onder verschillende milieucondities.

Onze dubbelzijdige PCB is niet alleen ontworpen voor prestaties maar ook voor gebruiksgemak.waardoor het zeer aanpasbaar is voor verschillende assemblageprocessenHet gebruik van doorlopende componenten op dit type platen kan bijzonder gunstig zijn voor toepassingen die een sterkere bindsterkte en een grotere duurzaamheid vereisen.

Kortom, de Double-Sided PCB die wij aanbieden is een zeer aanpasbare en betrouwbare oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een tweelaags bord.in combinatie met zijn robuuste constructie en compatibiliteit met verschillende assemblage techniekenHet is de ideale keuze voor een groot aantal elektronische toepassingen.2m dubbelzijdig pcb voor een groot project of een standaardformaat dubbelzijdig bedrukt bedradingsbord voor compacter ontwerp, ons product zorgt voor kwaliteitsprestaties en klanttevredenheid.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: extra lange dubbelzijdige pcb
  • Verzendmogelijkheden: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx, Express Courier, Zeevervoer
  • Aantal lagen: dubbel (tweezijdig circuitbord)
  • Minimale diameter van het gat: 0,075 mm
  • Kleuren: Wit, Zwart, Geel
  • PCB-kleuren: groen, blauw, geel
  • Afmetingscapaciteit: tot 1,5 m dubbelzijdig pcb
 

Technische parameters:

Aantekening Detail
Grondstoffen FR-4
Ruimte van de geleider 3 miljoen
Deeltjes Dubbel.
Oppervlakte afwerking HASL, ENIG, onderdompeling tin, onderdompeling zilver, gouden vinger, OSP
Kleur van zijde Wit, Zwart, Geel
Kleur Groen, Blauw, Geel
Sleutelwoord PCB met twee lagen
Kenmerken 100% E-test
Koperen gewicht 1-6 oz
Min Hole Dia 0.075 mm
 

Toepassingen:

De 1,5 m dubbelzijdige PCB, ook wel bekend als een Twin Layer PCB of Bi-Layer PCB, staat als een veelzijdig en veelgebruikt onderdeel in verschillende elektronische toepassingen.Deze dubbelzijdige PCB's bieden robuustheid en duurzaamheid voor een reeks elektronische apparatenDe oppervlaktebehandeling van Immersion Gold biedt niet alleen een betrouwbaar oppervlak voor het solderen, maar zorgt ook voor een lagere contactweerstand en een hoge mate van bescherming tegen oxidatie.Dit niveau van behandeling is van cruciaal belang voor toepassingen waarbij betrouwbaarheid en prestaties op lange termijn van het grootste belang zijn.

Het gebruik van FR-4 als grondstof voor deze PCB's geeft aan dat het een hoge mechanische en thermische stabiliteit heeft.5m dubbelzijdig PCB een ideale keuze voor toepassingen waar veiligheid een probleem isDe soldeerbare kleur van het PCB is groen, een standaard in de industrie, wat het visuele inspectieproces vergemakkelijkt en een contrast biedt tegen het witte, zwarte,of geel zijdeplaat dat wordt gebruikt om de verschillende onderdelen en testpunten op het bord te etiketteren.

Typische toepassingen voor de 1,5 m dubbelzijdige PCB strekken zich uit over consumentenelektronica, waar de boards te vinden zijn in apparaten zoals smartphones, tablets en laptops.Zij spelen ook een cruciale rol in industriële omgevingen., die deel uitmaken van de besturingssystemen voor machines of die zijn ingebed in de controleapparatuur.De medische industrie profiteert van de hoge betrouwbaarheid van deze twin layer PCB's in apparaten zoals monitors en beeldvormende apparatuurBovendien maken automotive toepassingen uitgebreid gebruik van bi-layer PCB's vanwege hun vermogen om harde omgevingen en trillingen te weerstaan.

Bovendien is het dubbelzijdige karakter van deze PCB's een wenselijke keuze voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.De mogelijkheid om sporen aan beide zijden van het PCB te routeren, maakt het mogelijk om complexere circuits te maken in een kleinere ruimteDeze functie is cruciaal voor moderne, geminiaturiseerde elektronische producten die compacte maar krachtige elektronische oplossingen vereisen.oppervlaktebehandeling van hoge kwaliteit, en veelzijdige grondstof, is een hoeksteen in de ontwikkeling van deze geavanceerde elektronische systemen.

 

Aanpassing:

Onze Double-Sided PCB product biedt een reeks van Product Customization Services aan uw specifieke project behoeften.en geel om de perfecte look te bereiken voor uw tweezijdige circuit board.

Met een standaard PCB dikte van 1,6 mm, bieden onze boards een robuust platform voor uw elektronica.5m dubbelzijdige pcb-ontwerpen.

Onze dubbellaag PCB's zijn voorzien van een selectie van oppervlakteafwerkingen om de soldeerbaarheid te verbeteren en te beschermen tegen oxidatie.en OSP om aan de eisen van verschillende toepassingen te voldoen.

Bovendien zijn we in staat om te boren met een Min Hole Dia van 0,075 mm, waardoor fijne toonhoogte componenten kunnen worden gebruikt op uw PCB ontwerp,de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw elektronische apparaten te waarborgen.

 

Ondersteuning en diensten:

Onze Double-Sided PCB product wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om uw tevredenheid en succes te verzekeren.een uitgebreide kennisbasis, en toegang tot technische deskundigen die kunnen helpen bij het ontwerp, de implementatie en het oplossen van problemen.en montage advies om de betrouwbaarheid en prestaties van uw Double-Sided PCB toepassingen te garanderenWij zijn vastbesloten u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft om onze producten effectief te gebruiken in uw projecten.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit HDI-de Raad van PCB Auteursrecht © 2024 LT CIRCUIT CO.,LTD. Alle rechten voorbehouden.