Bericht versturen
Thuis > producten > Multilayer PCB-Raad >
0.2mm-6.0mm Multilayer Printed Circuit Board 4-22 lagen dik goud 3-30U" Prototype

0.2mm-6.0mm Multilayer Printed Circuit Board 4-22 lagen dik goud 3-30U" Prototype

6.0 mm meerlagig printplaat

0.2mm Multilayer Gedrukte Kringsraad

0.2 mm meerlagig pcb-bord

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
De oppervlakte zet technologie op:
- Ja, dat klopt.
Verpakking:
Vacuümverpakking met kartonnen doos
Deeltjes:
4-32 laag
Dikte van koper:
0.5oz-6oz
Dikte:
0.2 mm-6.0 mm
Diensten:
One-stop de Dienstoem
Koperen gewicht:
12 oz
Grootte:
/
Betaling en verzendvoorwaarden
Verwante producten
Neem contact met ons op
Productbeschrijving

Geavanceerd meerlagig pcb-bord 4-22 lagen dik goud 3-30U" prototype

Productbeschrijving:

Het Multilayer PCB Board is een zeer geavanceerd en veelzijdig onderdeel dat centraal staat in tal van moderne elektronische apparaten.Dit geavanceerde product is ontworpen voor complexe circuitsMet de integratie van de Surface Mount Technology (SMT) staat dit bord voorop in het elektronische ontwerp.een compacte maar krachtige oplossing voor een groot aantal toepassingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze Multilayer PCB Board is de oppervlakteafwerking.Zilver met onderdompelingDeze finishen hebben elk hun eigen unieke voordelen, aangezien ze voor verschillende toepassingen geschikt zijn en een uitstekende soldeerbaarheid, duurzaamheid,en elektrische prestatiesZo biedt immersiegoud een hoge mate van corrosiebestendigheid en is het uitstekend geschikt voor fijne componenten, terwijl HASL een kosteneffectieve keuze is die een lange houdbaarheid biedt.

SMT maakt het mogelijk om meer componenten aan beide zijden van het bord te monteren.vermindering van de totale afmetingen en het gewicht en verbetering van de prestatiesDeze technologie is essentieel voor moderne elektronica die een hoge dichtheid van componenten vereist zonder de integriteit van de circuits in gevaar te brengen.

Ons bedrijf is er trots op om een One-stop Service OEM te leveren, zodat het hele proces van ontwerp en prototype tot productie en assemblage onder één dak wordt gestroomlijnd.Deze dienst is van onschatbare waarde voor klanten die op zoek zijn naar een naadlozeOns team van experts is uitgerust om alle aspecten van de PCB-productie te behandelen.het leveren van een eindproduct dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en aan de specificaties van de klant;.

De Multilayer Circuitry Board is voorzien van speciale vereisten zoals Multiclass Impedance.Het zorgt ervoor dat de elektrische signalen worden verzonden met minimale vervorming, wat van vitaal belang is voor de prestaties en betrouwbaarheid van het gehele elektronische systeem.Dit niveau van precisie in impedantieregeling is een indicatie van het geavanceerde ontwerp van het bord en onze inzet voor uitmuntendheid.

Een ander opmerkelijk kenmerk van dit meerlagige circuit board is het zware kopergewicht, met 12 oz. Het verhoogde kopergewicht zorgt voor een grotere draagcapaciteit.een beter thermisch beheerDit is met name belangrijk voor de distributie van hoge stroom, industriële toepassingen en in scenario's waarin thermische spanningen een probleem vormen.De duurzaamheid van het zware koper verlengt ook de levensduur van het PCB, waardoor het een investering is in zowel prestaties als levensduur.

Over het algemeen is het Multilayer PCB Board een bewijs van de vooruitgang op het gebied van elektronische componenten.Het maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan industrieën, waaronder telecommunicatie.Met zijn robuuste oppervlakte afwerking opties, SMT integratie, one-stop service, multiclass impedance, en zwaar koper gewicht,Dit PCB staat uit als een superieure keuze voor ontwikkelaars en fabrikanten die op zoek zijn naar hoogwaardige, betrouwbare meerlagige schakelingen.

 

Kenmerken:

  • Naam van het product: Multilayer PCB Board
  • Verpakking: Vacuümverpakking met kartonnen doos
  • Dikte: 0,2 mm-6,0 mm
  • Oppervlakte-montage-technologie: ja
  • Min. Hoolgrootte: 0,2 mm
  • Maximaal paneel: 600 mm*1200 mm
  • 16 lagen PCB's
  • Meerlagig gedrukt karton
  • Meerlaagse printplaten
 

Technische parameters:

Parameter Specificatie
Oppervlakte HASL, onderdompeling goud, onderdompeling tin, onderdompeling zilver, gouden vinger, OSP
Deeltjes 4-22 laag
Koperen gewicht 12OZ
Diensten One-stop service OEM
Grootte /
Technologie voor oppervlaktebevestiging - Ja, dat klopt.
Verpakking Vacuümverpakking met kartonnen doos
Bijzondere vereisten Impedantie van verschillende klassen
Maximale grootte van het paneel 600 mm*1200 mm
Dikte 0.2 mm-6.0 mm
 

Toepassingen:

het meerlagig PCB-bord, met specificaties variërend van 4 tot 22 lagen, een minimale gaatengrootte van 0,2 mm en een maximale paneelgrootte van 600 mm*1200 mm,is ontworpen om te voldoen aan de complexe behoeften van hightech-elektronicaDit type Multilayer Circuit Board wordt gebruikt in verschillende toepassingen waar ruimte is op een premie en functionaliteit kan niet worden gecompromitteerd.0 mm en de integratie van Surface Mount Technology (SMT), deze platen zijn zeer aanpasbaar en kunnen in een breed scala van scenario's worden gebruikt.

Een veel voorkomende toepassing van de multilayer PCB is in de telecommunicatie-industrie.en schakelaarsystemenOp dezelfde manier profiteert de computerindustrie van Multilayer Printed Boards in laptops, servers en high-performance computers waar snelheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn.en de ruimte moet efficiënt worden gebruikt.

In de medische industrie is de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van meerlagige PCB's onontbeerlijk.en geavanceerde beeldvormingssystemen vertrouwen op deze boards om de snelle en nauwkeurige metingen te leveren die nodig zijn voor medische diagnosesDe compacte afmetingen maken het ook mogelijk om draagbare en minder invasieve apparaten te gebruiken, waardoor de mogelijkheden voor medische technologie groter worden.

De lucht- en ruimtevaart- en defensie-sectoren maken ook veel gebruik van meerlagige PCB's vanwege hun vermogen om te presteren onder extreme omstandigheden en omgevingen.en militaire communicatieapparaten profiteren van de duurzaamheid en geavanceerde functionaliteit die deze boards biedenDe robuuste aard van deze platen zorgt ervoor dat zij de strenge eisen van deze toepassingen kunnen aanvullen, die vaak verband houden met blootstelling aan hoge trillingen, extreme temperaturen,en de noodzaak van betrouwbaarheid op lange termijn.

In de automobielindustrie worden bovendien steeds vaker Multilayer Circuit Boards gebruikt in de elektronica van voertuigen.en autonome rijstijlen, de complexiteit van de betrokken elektronica vereist het gebruik van meerlagige platen.Deze boards kunnen bestand zijn tegen de harde omgevingen in voertuigen en bieden de nodige connectiviteit en prestaties voor deze geavanceerde systemen..

Ten slotte profiteren consumentenelektronica, zoals camera's, gameconsoles en slimme huishoudelijke apparaten, van het compacte en efficiënte ontwerp van meerlagige PCB's.en hoogwaardige boards om te voldoen aan de verwachtingen van de consument op het gebied van functionaliteit en betrouwbaarheidDe vooruitgang op het gebied van multilayer PCB-technologie is van cruciaal belang geweest voor de innovatie die op de consumentenelektronicamarkt is waargenomen.

Kortom, Multilayer PCB Boards, met hun veelzijdigheid in aantal lagen, grootte en technologische mogelijkheden, zijn essentiële componenten in een breed scala van industrieën.automobiel tot consumentenelektronicaDeze boards zijn een integraal onderdeel van de prestaties en de vooruitgang van de moderne technologie.

 

Aanpassing:

OnzeMultilayer circuit boardWij bieden boards met verschillende diktes aan, van0.2 mm tot 6.0 mmOnze verpakkingen zorgen voor maximale bescherming tijdens het vervoer,omdat elk bord zorgvuldig in vacuüm wordt verpakt voordat het in een stevigeDoos.

Met onzeOne-stop service OEM, stroomlijnen we het productieproces en bieden u uitgebreide ondersteuning van ontwerp tot levering.10 lagen PCB'sof nog complexer.12 lagen PCB's, hebben we de mogelijkheid om meerlagige platen te produceren met eenMin. Grootte van het gatvan0.2 mmOnze geavanceerde productieprocessen stellen ons in staat planken te maken met eenMaximale grootte van het paneelvan600 mm*1200 mm, evenals de meest veeleisende ontwerpspecificaties.

 

Ondersteuning en diensten:

Onze Multilayer PCB Board is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen om betrouwbaarheid en prestaties te garanderen voor een breed scala aan toepassingen.Onze uitgebreide technische ondersteuning en diensten voor dit product omvatten:

Productdocumentatie:We bieden een complete set documentatie, inclusief gedetailleerde specificaties, installatiegids en gebruikershandleidingen om u te helpen het product te begrijpen en te gebruiken.

Technische bijstand:Ons team van ervaren ingenieurs is beschikbaar om u technische bijstand en probleemoplossingsadviezen te bieden om eventuele problemen op te lossen die u kunt tegenkomen met uw Multilayer PCB Board.

Ontwerpondersteuning:Voor klanten die op maat gemaakte oplossingen nodig hebben, bieden wij ontwerpsupportdiensten aan om te helpen bij de integratie van het Multilayer PCB Board in uw specifieke toepassing of om het board aan te passen aan unieke vereisten.

Firmware-updates:We maken regelmatig firmware-updates vrij om de productfunctionaliteit te verbeteren, bugs op te lossen en nieuwe functies toe te voegen.

Reparatiediensten:In het geval van een storing van het product bieden wij reparatiediensten aan om uw Multilayer PCB Board weer in optimale staat te brengen.afhankelijk van de kwestie.

Kwaliteitsborging:Al onze Multilayer PCB boards gaan door strenge testen en kwaliteitsbewakingsprocessen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen en uw verwachtingen.

Opleiding:We bieden trainingsessies aan voor teams die hun kennis van het Multilayer PCB Board willen verdiepen, met onderwerpen van de basisoperatie tot geavanceerde technische details.

Ons doel is ervoor te zorgen dat u een naadloze ervaring heeft met uw Multilayer PCB Board en dat u het volledige potentieel ervan in uw toepassingen kunt benutten.Indien u verdere hulp nodig heeft of vragen heeft, raadpleeg onze website voor aanvullende bronnen of neem rechtstreeks contact op met onze klantenservice (contactgegevens per verzoek zijn uitgesloten).

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit HDI-de Raad van PCB Auteursrecht © 2024 LT CIRCUIT CO.,LTD. Alle rechten voorbehouden.