Bericht versturen
Thuis > producten > Tweezijdige PCB >
Aanpassing van dubbelzijdige pcb-elektronicacomponenten met 3 mil geleiderruimte

Aanpassing van dubbelzijdige pcb-elektronicacomponenten met 3 mil geleiderruimte

Aanpassing van dubbelzijdig PCB

Aanpassing dubbelzijdig pcb

Elektronische componenten voor dubbelzijdige PCB's

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Koperen gewicht:
1-6oz
Deeltjes:
Dubbel.
zijdecrème kleur:
Wit, zwart, geel.
Grondstof:
Fr - 4
Vervoer:
DHL UPS EMS TNT FedEx, Express Courier, Zeevervoer
Zilkscherm:
Wit, zwart, geel.
Sleutelwoord:
PCB met twee lagen
Ruimte van de geleider:
3 mil
Betaling en verzendvoorwaarden
Verwante producten
Neem contact met ons op
Contact opnemen
Productbeschrijving

Wit/Zwart/Geel dubbelzijdig FR-4 PCB met 3 Mil geleiderruimte

Productbeschrijving:

Het dubbelzijdige PCB is een hoogwaardig tweelaags PCB dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende elektronische toepassingen met een hoge vraag.Dit bord wordt gekenmerkt door zijn twee geleidende koperlagen, die zorgvuldig gegraveerd zijn om een nauwkeurig schakelpatroon te creëren en essentieel zijn voor complexe circuits die niet met eenzijdige PCB's kunnen worden bereikt.vaak aangeduid als een Double-Plated PCB, maakt het mogelijk om de elektronische componenten dichter te routeren, waardoor het een ideale keuze is voor meer geavanceerde elektronische apparaten.

Eén van de opvallende kenmerken van dit product is de 100% E-test, of elektrische test, die elk bord ondergaat.Dit strenge kwaliteitsbewakingsproces zorgt ervoor dat elk dubbelzijdig PCB vrij is van kortsluiters, opent en zorgt voor de juiste functionaliteit voordat ze worden verzonden.De E-test wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur die de elektrische verbinding controleert en inspecteert op eventuele eventuele fouten die van invloed kunnen zijn op de prestaties van het PCB in het veld.

Het dubbelzijdige pcb wordt geleverd met een verscheidenheid aan kleuropties voor zijscherm om aan verschillende ontwerpvoorkeuren en vereisten te voldoen.De zijschermlaag is van cruciaal belang omdat deze de gedrukte informatie bevat, zoals de etiketten van de onderdelen, testpunten en andere markeringen die van onschatbare waarde zijn voor de montage, het testen en het onderhoud van het elektronische apparaat.

Bovendien is de voor dit PCB beschikbare soldeerbare kleur groen, wat de industriestandaard is vanwege het gemak van inspectie en het duidelijke contrast dat het biedt tegen kopersporen en pads.Dit groene soldeer masker wordt aangebracht aan beide zijden van het bord, waardoor de kopersporen worden ingekapseld en beschermd worden tegen oxidatie, corrosie en kortsluitingen veroorzaakt door soldeerbruggen tijdens het solderen van onderdelen.

De kleuropties voor het dubbelzijdig PCB eindigen niet met het soldeermasker; klanten hebben de keuze uit groen, blauw of geel voor het bord zelf.Deze selectie maakt aanpassing mogelijk en kan worden gekozen om aan de esthetische eisen van het eindproduct te voldoen of om te voldoen aan de richtlijnen van het bedrijf.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een dubbelzijdig PCB is de tweelaagse configuratie.Deze opstelling maakt een complexere en dichtere routing van componenten mogelijk, waardoor het mogelijk is ingewikkelder ontwerpen te maken zonder de grootte van het bord te vergroten.Dit is vooral belangrijk voor moderne elektronische apparaten die compactheid vereisen zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Voor toepassingen die een grotere afmeting vereisen, is dit PCB verkrijgbaar in lengtes tot 1,5 meter.5m dubbelzijdige pcb-optie is vooral nuttig voor industriële en commerciële toepassingen waar grotere boards nodig zijn om extra componenten of uitgebreidere circuits te kunnen onderbrengenOndanks hun grootte behouden deze lange planken een hoge kwaliteit van signaalintegratie en mechanische sterkte.

Kortom, het dubbelzijdige PCB is een veelzijdige en robuuste oplossing voor een breed scala aan elektronische toepassingen.aanpasbare zijdefilter- en soldeermaskerkleuren, en de beschikbaarheid van grote platen, is het een betrouwbare keuze voor ontwerpers en ingenieurs die op zoek zijn naar een Double-Plated PCB dat zowel in termen van prestaties als esthetische aantrekkingskracht levert.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: dubbelzijdig PCB
  • Sleutelwoord: PCB met twee lagen
  • Kleuropties: Wit, Zwart, Geel
  • Koperen gewichtsbereik: 1-6 oz
  • PCB-dikte: 1,6 mm
  • grondstof: FR-4
  • Afmetingscapaciteit: tot 1,2 m dubbelzijdig PCB
  • Ontwerp: tweezijdig printplaat
  • Bouw: tweelaags PCB
 

Technische parameters:

Vervoer DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx, Express Courier, Zeevervoer
Kenmerken 100% E-test
Min Hole Dia 0.075 mm
Grondstoffen Fr - 4
Koperen gewicht 1-6 oz
Sleutelwoord PCB met twee lagen
Deeltjes Dubbel.
Oppervlakte afwerking HASL, ENIG, onderdompeling tin, onderdompeling zilver, gouden vinger, OSP
Ruimte van de geleider 3 miljoen
Kleur van zijde Wit, Zwart, Geel
 

Toepassingen:

Het Dual Layer PCB is een essentieel onderdeel in de moderne elektronica en biedt een robuust platform voor een verscheidenheid aan toepassingen.bevat twee lagen geleidend koper, met gewichten variërend van 1 tot 6 ounces, waardoor flexibele ontwerpopties mogelijk zijn om aan verschillende huidige vereisten te voldoen.Het gebruik van FR-4 als grondstof zorgt ervoor dat het PCB een sterke mechanische sterkte heeft, een goede warmtebestandheid en uitstekende isolatie eigenschappen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan temperaturen en bedrijfsomstandigheden.

Met een minimale gatdiameter (Min Hole Dia) van 0,075 mm biedt het dubbelzijdige PCB precisie en betrouwbaarheid voor toepassingen die ingewikkelde ontwerpen met strakke toleranties vereisen.Deze kleine vias zijn ideaal voor de plaatsing van componenten met een hoge dichtheidDe beschikbaarheid van verschillende kleuren van het soldeermask zoals groen, blauw,en geel voor een gemakkelijke identificatie en esthetische aanpassing, afgestemd op de visuele behoeften van verschillende producten.

Het dubbelzijdige PCB van 1,5 m is bijzonder gunstig in scenario's waarin een intermediair niveau van circuitsleedheid nodig is,die niet kan worden bereikt met eenzijdige PCB's, maar die nog niet de dichtheid vereist van een meerlagig bordDit evenwicht maakt de Twin Layer PCB een uitstekende keuze voor consumentenelektronica, industriële besturing en stroomvoorzieningen, waar ruimte vaak een premie is.Maar de functionaliteit kan niet worden aangetast..

Typische toepassingsmogelijkheden voor het dubbelzijdige PCB zijn onder meer de productie van LED-verlichtingssystemen, waarbij twee lagen kunnen worden gebruikt om vermogen effectief te verdelen en thermische belastingen te beheren.In de elektronica van de auto's, de duurzaamheid en hittebestandheid van FR-4-materiaal zijn cruciaal voor toepassingen onder de motorkap, zoals motorbesturingseenheden.De medische industrie profiteert ook van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze PCB's in kritieke diagnostische en behandelingsapparatuur, waarbij consistente prestaties van het grootste belang zijn.

Bovendien maken communicatieapparaten, computers en verschillende handheld-apparaten gebruik van het Twin Layer-PCB vanwege het vermogen om meerdere componenten te ondersteunen terwijl het een relatief slank profiel behoudt.De veelzijdigheid en betrouwbaarheid van het dubbelzijdige PCB maken het een onmisbaar onderdeel van het moderne elektronische ontwerp, waarbij efficiëntie, duurzaamheid en prestaties essentieel zijn voor het succes van het eindproduct.

 

Aanpassing:

Onze premier.Diensten op maat van het productHet is de bedoeling van de Commissie dat de Europese Commissie de volgende maatregelen treft:Tweezijdig circuitbordHet is de bedoeling van de Commissie om detwee lagen, veelbelovende complexe en veelzijdige schakelingen in een compacte vorm.

Als het gaat om betrouwbaarheid,Dubbelzijdig gedrukt plaatwordt een100% E-testDe oppervlaktebehandelingskenmerkenOnderdompelingsgoud, met een uitstekende geleidbaarheid en oxidatiebestandheid voor langdurige prestaties.

Verkrijgbaar in een kleurpalet zoalsGroen, Blauw en GeelDe boards zijn ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen.1.5m dubbelzijdig pcbOptie zorgt ervoor dat uwPCB met twee lagende vereisten worden nageleefd met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit.

 

Ondersteuning en diensten:

Ons dubbelzijdig pcb-product is ontworpen om betrouwbare en efficiënte verbinding te bieden voor een scala aan toepassingen.Wij streven ernaar dat onze klanten de beste technische ondersteuning en diensten voor hun producten krijgen.Onze ondersteuning omvat gedetailleerde productdocumentatie, een online kennisbank met veelgestelde vragen en hulp bij het oplossen van eventuele problemen.

Ons technisch ondersteunend team is ervaren in het afhandelen van alle aspecten van dubbelzijdige PCB's, van lay-out en ontwerp tot productie en testen.We bieden begeleiding over de beste praktijken voor PCB-assemblage en tips voor het onderhoud van uw PCB om levensduur en prestaties te garanderen.

Naast reactieve ondersteuning bieden wij ook proactieve diensten zoals ontwerpbeoordelingen en thermische analyses om ervoor te zorgen dat uw PCB optimaal presteert in de beoogde omgeving.Ons doel is om u te helpen de functionaliteit van uw Double-Sided PCB te maximaliseren, potentiële stilstandstijden verminderen en de algehele efficiëntie van uw elektronische systemen verhogen.

Als u hulp nodig heeft buiten de verstrekte middelen, zijn wij hier om te helpen.Onze toegewijde team is beschikbaar om te helpen met alle technische vragen of uitdagingen die u kunt tegenkomen met uw Double Sided PCB product.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit HDI-de Raad van PCB Auteursrecht © 2024 LT CIRCUIT CO.,LTD. Alle rechten voorbehouden.